Ne zamudi sočnih ponudb in slastnih ugodnosti ter se prijavi na e-novice!

  graphic element

  NAŠA ZGODBA

  Vse se je začelo z nama – Larsom in Svenom v letu 2015! Verjetno niste pričakovali, da sva resnična? Kaj šele to, da nisva prava Šveda? Bila sva inspiracija za odprtje prve restavracije Lars&Sven na Rudniku! Leto zatem je bila v 2016 odprta druga fast&casual restavracija Lars&Sven v Šiški! V 2017 se je po Sloveniji že peljal prvi Lars&Sven FoodTruck in zadeve so eskaliralirale!

  Lars&Sven je trajnostno usmerjeno slovensko podjetje, ki z inovativnimi in tehnično izpopoljenimi rešitvami ter digitalizacijo poslovanja postreže z najboljšimi burgerji!

  Po domače! Kratke dobavne verige – slovenski dobavitelji in sodelovanje z lokalnimi pridelovalci ter pekovskimi mojstri v kombinaciji spretnih žar mojstrov dajo odličen burger! Seveda se še vedno učimo in poskušamo biti vsak dan boljši, trajnostno usmerjeni, poslušati in upoštevati želje dobrojedcev!

  NAŠA ZGODBA
  graphic element

  ‘’NAŠA VIZIJA JE POSTATI VODILNI PONUDNIK LOKALNE, ZDRAVE HITRE PREHRANE V REGIJI. SKUPAJ S PEKO NAJBOLJŠIH BURGERJEV ŽELIMO ŠIRITI NAŠO POZITIVNO ENERGIJO IN STRAST. ŽELIMO NADALJEVATI LASTEN RAZVOJ PRODUKTOV IN PROCESOV. IT IS NICE TO HAVE A GOOD BURGER BUT ITS MORE IMPORTANT TO HAVE THE BEST BURGER POSSIBLE! BURGERJI SO NAŠA STRAST!’’

  PRIMOŽ NOVAK

  graphic element

  2015
  Prva restavracija Lars&Sven RUDNIK

  2016
  Druga lokacija Lars&Sven ŠIŠKA

  2017
  IVEK prvi FoodTruck Lars&Sven

  2018
  Tretja lokacija Lars&Sven CENTER – Ljubljana

  2019
  Četrta lokacija Lars&Sven KOPER, peta lokacija Lars&Sven ZAGREB, šesta lokacija Lars&Sven CITY PARK LJUBLJANA, Foodtruck 2

  2019
  Lars&Sven produkti v trgovinah Spar in Interspar / Sedma lokacija Lars&Sven Aleja

  2021
  Foodtruck 3

  2022
  Mobilna aplikacija&klub zvestobe Lars&Sven / Postavitev kioskov za samonaročanje

  45
  45 REDNO ZAPOSLENIH
  7
  LOKACIJ
  2
  FOODTRUCK
  100+
  LOKALNO ŠTEJE
  280.000 BURGERJEV LETNO
  280.000 BURGERJEV LETNO
  BEST BURGER IN LJUBLJANA
  BEST BURGER IN LJUBLJANA
  SLOVENSKO MESO IN IZDELKI
  SLOVENSKO MESO IN IZDELKI
  10k
  UPORABNIKOV APLIKACIJE
  graphic element

  IT IS NICE TO BE GOOD, BUT IS THE BEST TO HAVE THE BEST BURGER IN TOWN!

  Več kot 4.000 glasov, ki so nas izbrali za najboljši “Burger Spot” v Ljubljani in nas v letu 2016, 2017, 2018 in 2019 niso pustili ravnodušne, potrjujejo, da smo na dobri in pravi poti.

  graphic element
  graphic element
  graphic element

  VPRAŠANJA, PREDLOGI:

   L&S varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

   graphic element