Ne zamudi sočnih ponudb in slastnih ugodnosti ter se prijavi na e-novice!

  graphic element
  graphic element

  LOKACIJE

  VSAK L&S IMA SVOJO IDENTITETO!

  Ne le, da ima vsaka poslovalnica isvoje posebnosti, iste surovine in kvaliteto, a le za las različno ponudbo. Ne glede na lokacijo in ponudbo je Lars&Sven dom lokalni skupnosti, prostor za druženje in uživanje ob dobremu brugerju.

  graphic element

  Lars&Sven RUDNIK Lars&Sven RUDNIK

  Originalna in prva poslovalnica Lars&Sven za ljubitelje burgerjev in starega rocka!

  Prva Lars&Sven se je odprla v letu 2015 na Rudniku poleg trgovine L’Eclerc in takoj požela navdušenje vseh dobrojedcev. Ostalo je že zgodovina! Danes je naš L&S na Rudniku – the real – OG, nekaj smo ga poštrihali, ponudba je fenomenalna, kakor vedno, dodali smo mu pa kiosk za samonaročanje, vemo, da se velikokrat naredi gužva in ja – rabmo se modernizirat!

  Lars&Sven RUDNIK
  Lars&Sven Supernova ŠIŠKA

  Lars&Sven Supernova ŠIŠKA

  Lars&Sven est. 2015 in BAM!

  V letu 2016 smo že zagnali novo lokacijo ter burgerje ponesli v ŠIŠKO! Lars&Sven pred Supernovo Šiška je prostor, kjer se lahko mirno usedete in podružite po opravljenih nakupih, ne bomo rekli, da ne zapaše en burger in pir!
  V Šiški imamo vsako soboto SUPER akcijo OTROCI JEDO ZASTONJ – ob nakupu menuja odrasle osebe! Ne bomo rekli, da je ŠIŠKA najbolj otrokom prijazna, saj je poleg igral pred lokalom tudi igralni kotiček, prostor za likovno ustvarjanje in predvsem kraj kjer naši najmlajši dodobra razgibajo okuševalne brbončice! Vsak Lars&Sven ima nekaj za naše najmlajše, naj bo to JUNIOR menu ali IGRALA!

  graphic element

  Lars&Sven CENTER Lars&Sven CENTER

  Ljubljana ni le prestolnica Slovenije, Ljubljana ima tudi Lars&Sven v Centru mesta,

  skoraj poleg parlamenta, kjer se sklepajo najokusnejše rešitve lakote! Šalo na stran, v Centru mesta je Lars&Sven ugledal luč sveta v letu 2018 in je najbolj urbani Lars&Sven v deželi tej! Arhitektura, ki se prepleta z modrenostjo v spoštovanju do stavbne dediščine, do kulture, ki ne beži! V Centru se največkrat zberejo in podružijo mladi, dijaki in študentje ter vsi, ki hočejo hiter, casual ampak dober obrok! Naročite ali prednaročite lahko tudi preko Lars&Sven aplikacije in naročilo prevzamete ali uživate kar v poslovalnici. Naj omenimo, da vam vaš najljubši burger pripelje tudi WOLT!

  Lars&Sven CENTER
  Lars&Sven KOPER

  Lars&Sven KOPER

  2019 smo se prvič posončili na terasi Planeta Koper ter uživali v soncu in dobrotah našega Primorca – Lars&Sven KOPER!

  Poslovalnica Lars&Sven Koper ima kar nekaj posebnosti! Krasijo ga poslikave motoristov na poti – Highway to Hell! Na zidu je fantastično delo in poklon old school rock bogovom – AC/DC dokler je AC/DC delajo tudi žari v Lars&Sven! Poleg žarov tudi kiosk za samonaročanje, ampak mislimo, brez žara nam živeti ni! Ko ste kaj na Primorskem se spomnite, da je vaš najljubši burger plac tudi v Kopru, kjer si lahko privoščite Larsa na “morskem luftu”!

  Lars&Sven CITY PARK Lars&Sven CITY PARK

  Kdor ne ve. da je Lars&Sven v City Parku – premalo šopingira!

  Lars&Sven je odprl svoja vrata oz. zakuril svoje žare v 2019, nato smo jih zaradi epidemije morali malo znižati, ampak smo hitro našli rešitev in omogočili prevzem najboljših burgerjev! Kadar zasede burger, veste, da se lahko oglasite v City Parku! Parking JE – BURGERJI SO, da o hladnem pivu ne govorimo! Naročite lahko tudi na KIOSKU za samonaročanje, vpis nagradnih točk – OBVEZEN!

  Lars&Sven CITY PARK
  Lars&Sven ALEJA

  Lars&Sven ALEJA

  2020 nam je prineslo Lars&Svena v kulinaričnem kotičku nakupovalnega središča ALEJA.

  Lars&Sven tam v poletnih mesecih ponuja tudi točen sladoled, ki vam ga kreiramo po vaših željah in prilagodimo, vsakemu okusu ter milkshaki! V Aleji je bil postavljen tudi prvi testni kiosk za samonaročanje in z vašim komentarji in željami, smo uspeli izdelati najboljši sistem za samonaročanje! V kolikor niste še poskusili naročiti preko kioska, morate!

  graphic element